Op zaterdag 1 september 2018 vindt voor de vijfde keer het Bike4Parkinson-event plaats. Er worden weer een aantal mooie routes uitgestippeld door de Limburgse heuvels. Dan stappen parkinsonpatiënten, zorgverleners en naasten met elkaar op de fiets om parkinson de wereld uit te fietsen!

De reclamemast, die ik heb gekocht tijdens een veiling op het Spijkerbroekengala 2017, stel ik heel graag weer ter beschikking voor dit mooie fietsevenement. Ben er zeker van dat dit zal bijdragen aan de bekendheid van Bike4Parkinson. En ook dat er daardoor meer inschrijvingen en donaties zullen zijn.
2018 06 St Spijkerbroekengala Fiets Parkinson de Wereld uit (2) (Large)By the way: Interbest stelde de mast beschikbaar, Media Meadows mediaservices bood tijdens de veiling het hoogste bedrag en Adepth te Utrecht bedacht de uiting, die langs de A2 bij Zaltbommel hangt. Een mooie mediamix!

Zelf doe ik een rondje van 100 km. U
mag 2018 06 St Spijkerbroekengala Fiets Parkinson de Wereld uit (5)natuurlijk ook meedoen, meer of minder kilometers, kies zelf maar, alles mag, niets moet. Doneren mag ook en bijna zou ik zeggen, dat hoeft nu juist wel. Follow the link: https://voorparkinson.nl/campaigns/door-blijven-trappen.